Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Grundutbildnings-nämnden GUN

Grundutbildningsnämnden är institutionens operativa GU-ledning och har ett övergripande ansvar för grundutbildningen. GUN arbetar med utbildningsfrågor på grund- och avancerad nivå. Gruppen arbetar också för att integrera all grundutbildningsverksamhet.

Övriga ledamöter

Följande länkar leder till kontaktuppgifter på externa webbplats.

Studeranderepresentanter

  • Robin Åström
  • Sofia Bergh

Studievägledare med närvaro- och yttranderätt

Grundutbildningsnämnden på Biologibloggen

 Nedanstående länkar leder till vår interna biologiblogg.

Klockan 13.15 den 7 maj har grundutbildningsnämnden möte. Följande står på dagordningen: Mötet öppnas Justeringsperson u...
Den 5 mars hade grundutbildningsnämnden möte. Då diskuterades bland annat GDPR, studieplatser under corona, stategisk pl...
Grundutbildningsnämnden GUN har möte den 5 mars klockan 13.15. Följande står på dagordningen: Mötet öppnas Justeringsper...

Ordförande

Jep Agrell
Studierektor
Utbildningskansliet

Telefon: 046 222 73 17
E-post: Jep [dot] Agrell [at] biol [dot] lu [dot] se

Protokollförare

Violeta Kaleskovska
Ekonomadministratör
Utbildningskansliet

Telefon: 046 222 73 18
E-post: Violeta [dot] Kaleskovska [at] biol [dot] lu [dot] se

Protokoll

Här hittar du de senaste två årens protokoll. Vill du läsa ett tidigare protokoll, vänd dig till nämndens protokollförare.

Alla protokoll är i pdf-format och öppnas i ny flik.

GUN-protokoll från 2021

Protokoll 2021-03-05

GUN-protokoll från 2020