Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Statistikservice

Vad är statistikservice?

Statistikservice är en tjänst som är tillgänglig för alla på institutionen. Tanken är att en arbetskamrat är tillgänglig för alla sorters statistikfrågor och diskussioner som rör biologisk forskning. Statistikservice har öppet en gång i veckan på tisdagar mellan 9 och 12 (med vissa undantag). Varje vecka kan du ställa frågor till en biolog med stora statistikkunskaper.

Tjänsten är gratis, men varje ärende får inte ta mer än en halvtimme, speciellt om det är andra som väntar. Det kan vara bra att boka tid i förväg. Om en fråga kräver ytterligare analys, komplex modellering eller andra extraordinära insatser kan du få hjälp att komma i kontakt med en passande specialist.

Schemalagda biologer

NamnEnhetRumTelefonEpostadress
Jessica Abbott (JA)Evolutionär ekologiE-C254046 222 93 04Jessica [dot] Abbott [at] biol [dot] lu [dot] se
Stephen De Lisle (SDL)Evolutionär ekologiE-C212 Stephen [dot] De_Lisle [at] biol [dot] lu [dot] se
Nikolay Oskolkov (NO)Molekylär cellbiologiB-B314b076 146 33 49Nikolay [dot] Oskolkov [at] biol [dot] lu [dot] se
Lars Råberg (LR)Funktionell zoologiB-B207046 222 37 66Lars [dot] Raberg [at] biol [dot] lu [dot] se
Ullrika Sahlin (US)CECE-E234073 827 44 32Ullrika [dot] Sahlin [at] biol [dot] lu [dot] se
Erik Svensson (ES)Evolutionär ekologiE-B254046 222 38 19Erik [dot] Svensson [at] biol [dot] lu [dot] se