Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Karriärplaneringssamtal

Terminen innan disputationen och före det sista doktorandsamtalet ska du, som doktorand, ha ett karriärplaneringssamtal med din handledarkommitté. Då ska ni diskutera framtida karriärplaner för att du ska få hjälp att hitta intressanta och realistiska karriärmöjligheter.

Som ledning för karriärplaneringssamtalet finns ett dokument (på engelska; pdf, 289 kB, ny flik) med ett antal frågor. Innan mötet så ska både du och handledarna förbereda anteckningar som kan vara till hjälp i diskussionen. Sist i karriärsamtalsdokumentet finns ett formulär med plats för en summering av samtalet. En kopia som har undertecknats av alla inblandade ska skickas till studierektorn för forskarutbildningen. Studierektorn för forskarutbildningen skickar blanketten vidare till en administratör för arkivering.

Karriärservice vid Lunds universitet

Studierektorer FU

Per Lundberg
Professor
Evolutionär ekologi

Telefon: 046-222 37 67
E-post: Per [dot] Lundberg [at] biol [dot] lu [dot] se

Emma Kritzberg
Universitetslektor
Akvatisk ekologi

Telefon: 046-222 40 79
E-post: Emma [dot] Kritzberg [at] biol [dot] lu [dot] se

Biologiska doktorandrådet

Biologiska doktorandrådet BDR

Forskarskola

Forskarskolan Geneco (på engelska)

Arkivering FU

Charlotta Thomaeus
Ekonomiadministratör
Biologiska institutionen

Telefon: 046 222 45 98
E-postCharlotta [dot] Thomaeus [at] biol [dot] lu [dot] se