Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om webbplatsen

Behandling av personuppgifter vid Lunds universitet

Lunds universitet behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning 2016/679 (GDPR), dataskyddslagen 2018:218 och annan relevant lagstiftning.

Mer om hur vi behandling av personuppgifter finns på Lunds universitets centrala webbplats.

Om kakor (cookies)

Den här webbplatsen använder kakor. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator när du besöker en webbplats. Nästa gång du besöker webbplatsen kan webbläsaren använda den för att visa sidorna enligt dina inställningar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, ska alla som besöker en webbplats som använder kakor samtycka till att det lagras kakor på användaren dator och informeras om vad kakor används till och hur sådan användning förhindras.

Lunds universitets webbplatser använder kakor för att få tillgång till bättre besöksstatistik och för att behålla inställningar för webbplatsens utseende. Lunds universitet sparar ingen personlig information om besökarna via kakor.

Viss information om användningen av Lunds universitets hemsidor skickas till Google genom att vi använder Google Analytics. Vi använder dock anonymiseringsversionen av denna så ingen information som kan sammankopplas med någon individuell användare skickas vidare till Google.

På Googles webb finns mer info om hur de använder den data de får via vår webbplats.

Några av Lunds universitets webbplatser använder kakor för andra ändamål än de som angivits här. I  de fallen anges på respektive undersida vilka kakor det handlar om och ändamålen med dessa.

Om du inte vill tillåta att kakor lagras på din dator kan du stänga av funktionen i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan också radera kakor som lagrats på din dator i efterhand. Hur du gör detta beror på vilken webbläsare du använder — du kan hitta mer information om detta i din webbläsares hjälpfunktion.

Om du väljer att inte tillåta kakor riskerar du att förlora viss funktionalitet på webbplatsen.

Kakor – Post- och telestyrelsens webbplats

Kontakt

Inger Ekström
Kommunikatör
Biologiska institutionen

Telefon: 046 222 40 88
E-post: Inger [dot] Ekstrom [at] biol [dot] lu [dot] se

Anders Örtegren
Kommunikatör
Biologiska institutionen

Telefon: 046 222 92 22
E-post: Anders [dot] Ortegren [at] biol [dot] lu [dot] se