Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Biologiska institutionens styrelse

Styrelsen är biologiska institutionens beslutsfattande organ. Ledamöterna väljer vi genom demokratiska val. Styrelsen består av 8 lärare, 3 övrig personal och 3 doktorander/studenter. Prefekten är ordförande och administrativa chefen samt studierektor för grundutbildningen är adjungerade. Mandatperioden är på tre år, förutom för studeranderepresentanter som har en mandatperiod på ett år.

Styrelsen ansvarar för policy-, budget- och strategiska frågor samt övergripande verksamhetsuppföljning. Mer om vad en institutionsstyrelse har för delegation och arbetsuppgifter kan du läsa i delegationsordningen på fakultetens webbplats och i Lunds universitets regelverk.

Styrelseledamöter

Följande länkar leder till kontaktuppgifter på Medarbetarwebben.

Ordinarie

Suppleanter

Institutionsstyrelsen på Biologibloggen

Nedanstående länkar leder till vår interna biologiblogg.

Institutionsstyrelsen har möte den 8 februari klockan 13.15 i Stora konferensrummet i Ekologihuset. Följande står på dag...
Den 14 december hade institutionsstyrelsen möte. Då diskuterades bland annat budgeten för 2023, personalärenden, översyn...
Den 23 november hade institutionsstyrelsen möte. Då diskuterades bland annat budgeten för 2023, anställningsärenden, str...

Ordförande

Jessica Abbott
universitetslektor, prefekt för biologiska institutionen

Telefon: 046 222 93 04
E-post: prefekt [at] biol [dot] lu [dot] se

Protokollförare

Joakim Nilsson
Administrativ chef

Telefon: 046 222 38 02
E-post: Joakim [dot] Nilsson [at] biol [dot] lu [dot] se

Protokoll

Här hittar du de senaste två årens protokoll. Vill du läsa ett tidigare protokoll, vänd dig till Joakim Nilsson (Joakim [dot] NIlsson [at] biol [dot] lu [dot] se)

Alla protokoll är i pdf-format och öppnas i ny flik.

Styrelseprotokoll från 2022

Styrelseprotokoll från 2021