Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Renovering av Ekologihusets ventilation

Utsikt över en parkering full med byggmaterial. Foto.

Äntligen är vi framme vid ventilationsprojektets utförandefas! Åratal av planering och den vanligaste upptäckten (att ”det här har visst ingen tänkt på”) har förhoppningsvis gjort oss så förberedda som vi kan bli.

Vad är det då som händer? Hela fläktsystemet uppe på vinden byts ut, med de delar som berör Ekologihusets byggnadsdelar C, D och E i år, och A, B och F nästa år.

1 juni stängs den berörda ventilationen av, och alla rummen som börjar med bokstäverna C, D och E (undantaget E110 och E120) räknas som ”byggarbetsplats”. Där får vi inte arbeta under perioden juni-augusti i år. Ekologihusets godsmottagningssida och gångbro är också stängda. Leveranser hänvisas till huvudentrén.

Alla frågor som ni eventuellt inte har fått besvarade redan kan besvaras av Henrik Wendel, bara hör av er!