Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om webbplatsen

Biologiska institutionens webbplats är en del av Lunds universitets webb och ligger i ett universitetsgemensamt publiceringssystem. Den centrala webbenheten ansvarar för de tekniska bitarna medan biologiska institutionen ansvarar för innehållet.

Behandling av personuppgifter

Lunds universitet behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning 2016/679, dataskyddslagen 2018:218 och annan relevant lagstiftning.

Mer om hur vi behandlar personuppgifter finns på Lunds universitets centrala webbplats.

Kakor (cookies)

Den här webbplatsen använder kakor. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator när du besöker en webbplats. Nästa gång du besöker webbplatsen kan webbläsaren använda den för att visa sidorna enligt dina inställningar.

Vi använder Matomo – ett digitalt analysverktyg med öppen källkod – för att med hjälp av kakor förstå hur våra besökare använder och interagerar med webbplatsen.

I och med att vi använder kakor sparas också inställningarna i din webbläsare till nästa gång du besöker vår webb.

All statistik som lagras i Matomo är anonymiserad, vilket innebär att vi aldrig kan identifiera enskilda individer. Vi delar heller aldrig denna information med tredje part.

Alla tjänster som används för datainsamling driftas i Sverige och är dedikerade till Lunds universitet. 

På Lunds universitets centrala webbplats hittar du mer information om hur vi använder kakor.

Om du inte vill tillåta kakor

Om du inte vill tillåta att kakor lagras på din dator kan du stänga av funktionen i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan också radera kakor som lagrats på din dator i efterhand. Hur du gör detta beror på vilken webbläsare du använder. I din webbläsares hjälpfunktion hittar du mer information om hur du gör.

Om du väljer att inte tillåta kakor riskerar du att förlora viss funktionalitet på webbplatsen.

Om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Kontaktperson för frågor och synpunkter

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår webbplats. Har du synpunkter eller frågor om innehållet på webbplatsen är du välkommen att kontakta webbplatsansvarig, Inger Ekström (Inger [dot] Ekstrom [at] biol [dot] lu [dot] se).