Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Besök oss

Hitta till biologiska institutionen

På norra universitetscampus ligger våra två huvudbyggnader, Ekologihuset och Biologihuset. En del av våra museisamlingar finns på Arkivcentrum Syd i södra Lund.

Ett rött tegelhus. Foto.

Res till Lund

I södra Sverige ligger Lund där biologiska institutionen finns. Närmaste flygplats är Köpenhamns flygplats Kastrup i Danmark. Från Kastrup tar det cirka 35 minuter med tåg till Lund. På Visit Lunds webbplats finns närmare information om hur du reser till Lund.

Resa inom Lund

När du väl kommit till Lunds centralstation är det enklaste att ta spårvagnen till oss. Precis utanför Biologihuset ligger spårvagnsstationen LTH. Bakom Biologihuset hittar du Ekologihuset. På Skånetrafikens webbplats finns tidtabeller och information om hur du köper biljetter.