Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Ella Bohlin

Ekonom

Jag arbetar på biologiska museerna sedan 2003 med främst ekonomi - från budget till bokslut. Har även hand om projektadministration och vissa personalärenden.

På Lunds universitet började jag 1989, på institutionen för elektroteknik och därefter har jag arbetat på bla klinisk genetik, medicinsk neurokemi samt Stamcellscentrum. Jag har även vikarierat på prefektkansli, på dåvarande ekologiska institutionen där jag arbetade med ekonomi och personalärenden.

Mitt stora intresse är arkeologi och jag har läst ämnet både vid ett utländskt universitet och vid arkeologiska institutionen i Lund. Har deltagit i några mycket spännande utgrävningar i Sverige och utomlands.

På fritiden är jag en aktiv kommunpolitiker och mycket stor djurvän. Är medlem i WWF och hjälper djurorganisationen i Sverige och utomlands. Har själv två underbara fyrfota vänner - en pyreneehund, Gunther, och en kattflicka, Skrållan. Mina andra intressen och aktiviteter är sällskapsdans och kampsporter.

Sidansvarig:
Ella Bohlin
E-post: ella [dot] bohlin [at] biol [dot] lu [dot] se

Ekonom

Biologiska institutionen

+46 46 222 95 59

E-E237

Sölvegatan 37, Lund

50

Ekonom

Biologiska museet

+46 46 222 95 59

Sölvegatan 37, Lund

50