Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Anmälan webbseminariet Taggad att leva

Fyll i din epostadress så att vi kan skicka en länk till webbseminariet.
Jag godkänner att Lunds universitet samlar in och använder mina uppgifter i samband med det här arrangemanget. (obligatorisk)

Behandling av personliga data vid Lunds universitet

Lunds universitet behandlar personuppgifter i och för universitetets uppdrag som utbildningsanordnare och forskningsinstitution, samt i samband med samverkan med det övriga samhället. All behandling av personuppgifter inom universitet har som syfte att understödja detta uppdrag.

Universitetet tillämpar dataskyddsförordningen (den engelska benämningen är General Data Protection Regulation, ofta förkortad GDPR) med kompletterande lagstiftning.

Vi raderar alla uppgifter efter att arrangemanget är slutfört. Mer information om hur universitetet behandlar personuppgifter finns på universitetets centrala webbsidor.

Om händelsen

Digitalt webbseminarium 6 maj klockan 20.00. Arrangemanget ingår i Hållbarhetsveckan.

Föreläsare

Marie Dacke är professor i sinnesbiologi vid Lunds universitet och forskar om hur djur ser och navigerar. Under tio år har hon svarat på allmänhetens frågor om livet i deras trädgård i TV-programmet Studio Natur. Hon är en av författarna till boken Trädgårdsdjur (2020) och gav i april i år även ut boken Taggad att leva.