Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ventilationsombyggnad i Ekologihuset

Nu är det bara en månad kvar tills vi stänger av delar av Ekologihuset inför sommarens ventilationsprojekt! Med vissa undantag är det husdelarna B och F som stänger under juni, juli och augusti.

Vill du hämta eller lämna något i den avstängda delen eller liknande så är det ok, men vi vill att du håller dig till tiderna vardagar 09.00-15.00.

Vill du hämta eller lämna något i fryscontainern utanför huset behöver vi bestämma en tid i förväg.

Vid vissa tillfällen kommer godsmottagningen och gården kring den att vara avstängd. Det är dock bara tillfälligt, till skillnad mot förra året.

Behöver du vara i de avstängda delarna utanför vardagar 09.00-15.00, om du har särskilda behov, eller om du har frågor om detta, kontakta Henrik Wendel (Henrik [dot] Wendel [at] biol [dot] lu [dot] se).