Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Inger Ekström

Informatör | Fil. kand.

Råd och support inom kommunikation

Jag ger råd och support i allmänna kommunikationsfrågor, likaväl som i mer specifika tekniska webbproblem. Hos mig kan både forskare och institutionens webbredaktörer få hjälp med allt från publiceringsbilder till användarproblem i vårt publiceringssystem. Och framförallt ser jag till att informationen kommer ut.

Jag arbetar med biologiska institutionens externa och interna kommunikation och är både webbansvarig och webbredaktör för institutionens webbplats. Som ansvarig och redaktör för vårt e-postnyhetsbrev BioBullen försöker jag hålla koll på vad biologerna sysslar med både inom och utom biologiska institutionen. Jag är dessutom med i institutionens IT-grupp och Naturvetenskapliga fakultetens IT-råd och har varit med i referensgrupper för både omdesignen av Lunds universitets grafiska profil och webbprojektet.

Med bakgrund som biolog

Jag har min akademiska bakgrund i Lund, och startade min karriär som biolog. Mitt intresse för kommunikation tog överhanden och jag började studera media- och kommunikation. Jag har bland annat läst grafisk design, sociala medier och fotografi – visuell kommunikation.

Sidansvarig:
Inger Ekström
E-post: inger [dot] ekstrom [at] biol [dot] lu [dot] se

Informatör

Biologiska institutionen

+46 46 222 40 88

E-B163

Sölvegatan 37, Lund

50