Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vombsjöns Algväktarprojekt

Fyll i ditt förnamn
Fyll i ditt efternamn
Fyll i din epostadress
Fyll i ditt telefonnummer
Provpunkter (obligatorisk)
Välj ett eller flera ställen där du vill ta dina prover
På vilken annan plats i Vombsjön du vill ta dina prover? Ge en närmare beskrivning.
Välj hur många gånger i veckan du vill ta prover.
Provtagningsperiod (obligatorisk)
Välj under vilken eller vilka månader du vill ta prover.
Är det något annat vi behöver veta? Skriv gärna en kommentar.
Personuppgifter (obligatorisk)
Härmed samtycker jag till att Lunds universitet får spara och lagra mina uppgifter ifyllda i formuläret ovan i det fall jag blir antagen som Algväktare. Syftet är att Rengefors forskargrupp ska kunna göra utskick till eller ringa upp för att informera om medborgarprojektet Algväktare. Uppgifterna delas ej vidare. Uppgifterna lagras fram till och med projektets utgång 31 december 2021 men kan dras tillbaka närsomhelst genom att kontakta Karin Rengefors på karin.rengefors@biol.lu.se.
En person står i vattnet och häller vatten i en flaska. Foto.

Kontakt

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta Karin [dot] Rengefors [at] biol [dot] lu [dot] se.