Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Biologibiblioteket

Öppettider

Under sommaren mellan 28 juni och13 augusti har informationsdisken på Biologibiblioteket öppet på måndagar mellan 10 och 14.

Du får inte gå in i biblioteket, istället hjälper bibliotekspersonalen dig med alla förfrågningar från infodisken.

Du är alltid välkommen att mejla dina frågor till biologibiblioteket [at] science [dot] lu [dot] se. Vi svarar på frågor under normal arbetstid.

Kontakt

Telefon: 046 222 38 12
Hämtställe: 50
E-post: Biologibiblioteket [at] science [dot] lu [dot] se
Adress: Sölvegatan 37, 223 62 Lund

Bibliotekskod (sigel) i Libris: Lbio

Lunds universitets biblioteks gemensamma webbplats

Studieplatser under corona

På grund av pandemin är bibliotekets studieplatser för tillfället inte tillgängliga. Har du särskilt behov av att studera på campus kan du boka ett grupprum via din studievägledare.