Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Christina prisad av LUNA

Christina Ledje, studievägledare och universitetslektor vid biologiska institutionen, har tilldelats Lunds Naturvetarkårs, LUNA, hederspris.
Christina Ledje
Christina Ledje. Foto: Helena Bergqvist

Christina Ledje mottog LUNA:s hederspris i samband med naturvetenskapliga fakultetens examenshögtid. I motiveringen lyfter LUNA fram hennes arbete för studenterna:

”Tinas driv och engagemang lyser igenom allt som hon gör, och allt hon gör är för studenternas bästa.”

I nomineringen till priset står bland annat följande att läsa:

”Som biolog vet man att karriär- och studievägledning är lätt att få och håller en mycket hög kvalitet. En snabb promenad genom Ekologihuset så är man framme vid Tinas rum. Hur stressad och nervös man än är när man kommer dit, så lämnar man alltid med ett leende och en känsla av tillförsikt.”

2017-08-16
Rovdjur bevarar befintliga djurarter
2017-08-11
Kajans flaxande sparar energi